Vi er hos MultiUnit stolte over at kunne præsentere os som M-Products danske leverandør

 

Innovative mobilitetsløsninger til alle brancher

Som global totalpartner inden for mobilitetsløsninger tænker M-Products i innovative løsninger med produkter og systemer til logistikløsninger over hele verden.

Med over 40 års specialiseret erfaring inden for interne transportsystemer og elektriske køretøjer er M-Products ekspert inden for mobilitetsløsninger. Fra design til levering… alt foregår helt internt. Gennem fleksibilitet, alsidighed og innovation realiserer de den ønskede mobilitetsløsning til enhver branche!

Havebrug og gartneri

Smarte løsninger, der får intern transport i væksthusgartnerivirksomheder til at køre effektivt. Disse logistikløsninger kan anvendes direkte i enhver børnehave. Hver situation kræver en specifik tilgang. Vi leverer skræddersyede løsninger til kunderne.

Industri

Logistikprodukter og transportsystemer, hvormed der kan opnås en effektivitetsgevinst. Fra manuel til automatiseret, fuldt tilpasset den ønskede arbejdssituation. Udviklet fra koncept til realisering for at realisere mere hastighed og spare omkostninger.

Sundhedspleje

Mobilitetsløsninger med fokus på den interne logistik på plejecentre og hospitaler. Ikke kun for at få logistikprocesserne til at køre mere effektivt, men også for at gøre dem mindre stressende og dermed køre under bedre arbejdsforhold.

Kommune

Elektriske løsninger og køretøjer, der gør tunge laster lettere, afstande mere relationelle og lettere arbejde på stedet. Værktøjerne til at udføre arbejde andre steder er nemme at tage med dig på vejen. Tænk på vedligeholdelse, landskabspleje og byrengøring.