Om MultiUnit

Funktionalitet og produktudvikling

Mit navn er Steen Kristensen, og jeg er stifter og ejer af Multiunit, som har eksisteret siden 2004. 

Hos MultiUnit brænder vi for funktionalitet og produktudvikling samt sunde relationer. Du kan forvente godt håndværk, hurtig og effektiv handlekraft, konstruktiv sparring samt mange års erfaring i form af 25 år som selvstændig. Den selvstændige rustfrieproduktion har kørt sideløbende siden 1998.

 

Steen Kristensen MultiUnit
Ring til mig på: 60 62 49 63

Rustfriklejnsmed og opfindergenet

Jeg er uddannet rustfri klejnsmed og min karriere startede i levnedsmiddelindustrien, hvor jeg blandt andet stod for opbygningen af rustfrispecialmaskiner. Erfaringen derfra har blandt andet givet en logisk sans for, hvad der kan lade sig gøre og god vind i sejlet for opfindergenet. Alt kan lade sig gøre med en kop kaffe og god sparring.

 

Kaffe og god sparing

Vi er en produktion- og handelsvirksomhed, og vi har derfor valgt at lægge erfaring og kræfter i vores egen produktion. Vi vægter den menneskelige relation meget høj, så derfor vil vi strække os langt for et godt og nærerigt samarbejde – kontakten vil gå begge veje.

Vi forhandler netop også med andre virksomheder for at skabe denne relation. Derved vil vi give dig som kunde det bredeste og bedste udbud i markedet af kvalitetsprodukter.

 Med venlig hilsen,                                   Steen Kristensen

Vi er at finde på Facebook, YouTube og LinkedIn