Trike 400

På grund af sit kompakte design udmærker Trike 400 sig i manøvredygtighed, er utrolig robust og har en trækkraft på ikke mindre end 250 kg. Inden for branchen bruges dette elektriske køretøj til flytning af tunge læs, ordreplukning og som personligt transportmiddel til nemt at bygge bro over afstande med mulighed for at tage gods med, såsom: containere, paller og produkter.

Du kan nemt forbinde denne last til trike ved hjælp af et anhængertræk. Eksisterende vogne kan derfor uden problemer bruges i kombination med en trike. Alle vores trikes har pneumatiske dæk, hvilket gør dem velegnede til kørsel på forskellige underlag. Ønsker du at transportere flere vogne på samme tid eller tungt læssede trailere? Trike 1200 og Trike 3000 har endnu mere trækkapacitet.

Vores elektriske køretøj leveres som standard inklusive vedligeholdelsesfrie batterier, batterioplader, batterimåler og justerbar ratstamme. Trikes er udstyret med en 2 hastighedskontrol. Derudover er der en omfattende pakke af muligheder. 

På grund af dets kompakte design og manøvredygtighed kan Trike 400 også bruges som containertraktor/-køretøj.

Ring for go’ pris på 60 62 49 63 

 

MÅL

1350 x 570 mm

TRÆKKRAFT

250 kg

FART

10 km/t

VENDECIRKEL

1,2 m

Muligheder